Bel me terug

De enige fabrikant in Nedreland en Belgie voor het maken van Professioneel Servies

Maastricht Porselein voor professioneel servies
Bent u op zoek naar professioneel servies? Met twee locaties in Nederland zijn wij de enige fabriek in Nederland en België die op industriële schaal serviezen van porselein maakt. Maastricht Porselein is bijzonder in alle facetten. Wij produceren professioneel servies voor alle markten zoals horeca en gezondheidszorg.

Porseleinen servies, professioneel en gebruiksvriendelijk
Maastricht Porselein produceert porseleinen servies voor professioneel gebruik. Ze zijn functioneel, uiterst hygiënisch en hebben een perfecte warmteabsorptie en -afgifte. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een logo van uw bedrijf of bedrijfsnaam in de door u gewenste kleuren te bedrukken. Ons kleurenpalet omvat een verscheidenheid aan kleurnuances die voorgoed vaatwas- machinebestendig zijn vanwege ons uniek productieproces.

Duurzame productie
Bij ons bent u gegarandeerd van minimaal een aantal jaren kleurvastheid van het vignet. Dit is mogelijk vanwege het kwalitatief zeer hoogwaardige productieproces en door de hoge brandtemperatuur van onze oven. Daarnaast maken wij gebruik van grondstoffen die vrij zijn van giftige bestanddelen, waardoor ze niet milieu belastend of schadelijk voor de gezondheid zijn.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van professioneel servies?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer