Bel me terug

Uw eigen logo of wapen op uw porselein bedrukken

Mooie serviezen voor uw huis
Wilt u porselein laten bedrukken? Maastricht Porselein heeft de kennis in huis voor het bedrukken van uw porselein. Wij kunnen alle porselein producten uit ons assortiment bedrukken of decoreren. Of het nu gaat om een soepkop of een koffiebeker, een bord of een theestel, u vraagt en wij maken. Hiermee hebt u mooie serviezen van hoogwaardige kwaliteit met een eigentijdse stijl in huis.

Maatwerk in mogelijkheden
Met de nieuwste technologie en onze creativiteit kunnen wij porselein bedrukken met elke stijl. Wij leveren maatwerk in alle facetten. Maastricht Porselein kan uw bedrijfsnaam, merknaam of uw eigen creatie op porselein bedrukken. Behalve uw logo op een kopje (ook aan de binnenkant!), schotel, soepkop of bord is het mogelijk om een zogenaamde filering aan te brengen. Wij maken gebruik van een vast palet met keramische kleuren. Hierdoor kunnen we ons porselein met verschillende kleurnuances bedrukken.

Onze garantie
Wij garanderen minimaal een aantal jaren kleurvastheid van het vignet. Dit is mogelijk vanwege het kwalitatief zeer hoogwaardige productieproces en door de hoge brandtemperatuur van onze oven.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van porselein bedrukken?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer