Bel me terug

van Mosa naar Maastricht Porselein

Het was Louis Regout die samen met zijn zoon in 1883 in Meerssen met de productie van serviezen en muurtegels begon. Vanaf de start gebruikte het bedrijf de familienaam Regout als logo. Dat werd al snel veranderd in Mosa. In 1920 wordt Meerssen door Maastricht geannexeerd, waardoor de fabriek op Maastrichts grondgebied komt te liggen.


Van Mosa Porselein naar Maastricht Porselein

Maastricht Porselein bv in Maastricht is de enige fabriek in Nederland en België die op industriële schaal serviezen van porselein maakt. In 2004 wordt de Maastricht Porselein de nieuwe naam. Was de oude naam Mosa Porselein nog afgeleid van het Latijnse woord voor de rivier de Maas, het nieuwe Maastricht Porselein maakt ook direct duidelijk waar de historie van de onderneming ligt.

 

Onze garantie

Mosa Porselein, of eigenlijk Maastricht Porselein met hun innovatieve vormgeving en ongeëvenaarde kwaliteit heeft het mooiste servies. Wij garanderen minimaal een aantal jaren kleurvastheid van onze porselein producten. Dit is mogelijk vanwege het kwalitatief zeer hoogwaardige productieproces en door de hoge brandtemperatuur van onze oven.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van die Mosa servies u biedt?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer