Bel me terug

De enige fabrikant in Nederland en België van kwaliteits porselein

Fabrikant van porselein
Zoekt u serviezen van kwaliteits porselein? Maastricht Porselein BV in Maastricht is de enige fabriek in Nederland en België die op industriële schaal serviezen van porselein maakt. Wij opereren vanuit twee locaties in Nederland: waar de productie van gedecoreerd porselein plaatsvindt en een locatie waar de verkoopactiviteiten en de distributie worden gecoördineerd.

Kwaliteits porselein in eigen stijl
In de diverse serviesseries van Maastricht Porselein komt u bekende designs en nieuwe modellen tegen. U kunt bij ons kiezen voor wit, ivoor of gedecoreerd, in uw eigen huisstijl, kleuren en variatie. Wij leveren kwaliteits porselein in elk gewenst model. Ons kwaliteits porselein is functioneel, kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en heeft een perfecte warmteabsorptie en -afgifte. Servies met uw naam, vignet of decor zorgt voor de exclusieve uitstraling van uw huisstijl.

Hoogwaardig productieproces
Ons kwaliteits porselein is te danken aan het hoogwaardige productieproces dat wij toepassen. Voor een logo wordt een plakplaatje gebruikt dat vochtig op het porselein wordt gelegd. Door de hoge temperatuur verbrandt de film en de keramische verf versmelt met het glazuur op het porselein. Hierdoor ontstaat een bedrukking die voorgoed vaatwas- machinebestendig is.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie met kwaliteitsservies?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer