Bel me terug

Een uitgebreide collectie hoogwaardig porseleinen Horeca Servies

Maastricht Porselein heeft speciaal voor de horeca porseleinen servies in een groot assortiment. Dit servies van Maastricht Porselein is verkrijgbaar in vele designs en nieuwe modellen. Wij vervaardigen servies voor elke eetgelegenheid in elke stijl en voor elke gelegenheid.


Exclusief servies speciaal vervaardigd voor de horeca
De collectie exclusieve servies voor de horeca is niet alleen oogstrelend, maar voldoet ook aan de hoge eisen van de horeca. Ons servies is vervaardigd uit grondstoffen van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om kopjes, schotels of kommen, alle delen van dit exclusieve en kwalitatief hoogstaande servies kenmerken zich door een unieke vormgeving en stijlvolle afwerking. De collectie is een waar genot voor de zintuigen, zowel voor uzelf als voor uw gasten. Op elke gedekte tafel komt zij zeer goed tot haar recht. Iedereen die zijn tafelstyling met hoogwaardige porseleinen schotels en kopjes iets extra’s wil geven, zal over ons exclusieve servies enthousiast zijn.


Maastricht Porselein voor een blijvende waarde
Maastricht Porselein BV levert maatwerk met veelomvattende mogelijkheden voor elk soosrt servies. De lange kwaliteitstraditie van Maastricht Porselein betekent een blijvende waarde voor ondernemers in de horeca.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie met horeca servies?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer