Bel me terug

De enige fabrikant in Nederland en België van horeca porselein

Porseleinen servies voor elke eetgelegenheid
Bent u op zoek naar porselein voor de horeca? Maastricht Porselein is bijzonder in alle facetten. Ons horeca porselein is decoratief en functioneel, kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en heeft een perfecte warmteabsorptie en -afgifte.

Fraai, functioneel en duurzaam
Het exclusieve horeca porselein van Maastricht Porselein valt op door de brede rand met fijn reliëf. Behalve het elegante en hoogwaardige ontwerp zijn functionaliteit en duurzaamheid ook belangrijke kenmerken van dit eetservies. De sobere sierlijkheid van ons horeca porselein uitgevoerd in kopjes, borden en schalen verfraaien op bescheiden wijze de opmaak van elke tafel. In de horeca is duurzaamheid van porselein ook een belangrijk criterium. Daarom is bij het ontwerp vooral rekening gehouden met stapelbaarheid. Hierdoor is ons horeca servies porselein vooral geschikt voor opslag in kleine ruimtes en om te vervoeren in kratten.

Maastricht Porselein, bekend in de horeca
In welke horecagelegenheid u ook komt, de kans is groot dat u eet en drinkt uit servies dat van afkomst uit Maastricht komt. De lange kwaliteitstraditie van Maastricht Porselein betekent een blijvende waarde voor vele ondernemers in de horeca.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie met horeca porselein?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer