Bel me terug

Specialist in het leveren van Groothandel Porselein

De groothandel specialist
Zoekt u naar porselein voor de groothandel? Maastricht Porselein BV in Maastricht is de enige fabriek in Nederland en België die op industriële schaal serviezen van porselein maakt. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardig porselein voor de groothandel.

Oersterke producten van Maastricht Porselein
Elke groothandel kan bij ons terecht voor porselein. De gegarandeerde duurzaamheid in combinatie met optimale uitstraling en functionaliteit maakt ons porselein uitermate geschikt voor de groothandel. Wij leveren groothandel porselein voor elke eetgelegenheid. Op elke gedekte tafel komt zij zeer goed tot haar recht. Iedereen die zijn tafelstyling met hoogwaardige porseleinen schotels en kopjes iets extra’s wil geven, zal over ons porselein enthousiast zijn.

Verhuur van porseleinen serviezen
Duurzaam en praktisch zijn de rationele argumenten voor bedrijven om voor Maastricht Porselein te kiezen. Fraaie vormen en kleuren zijn de gevoelsaspecten die vaak de doorslag geven. De lange kwaliteitstraditie van ons bedrijf is ook voor de verhuurders van servies een blijvende waarde. Daarnaast zijn onze producten tegen zeer scherpe prijzen te verkrijgen.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze uitgebreide collectie van porselein voor de groothandel?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer