Bel me terug

De enige fabrikant in Nederland en België van gezondheidszorg porselein

Producent van gezondheidszorg porselein
Bent u op zoek naar porselein voor de gezondheidszorg? Maastricht Porselein produceert porselein voor elke sector. Porselein van Maastricht is het meest geschikt voor professioneel gebruik. Voor de gezondheidszorg hebben wij bijzondere porselein die gebruikersvriendelijk en duurzaam zijn.

Waarom porselein voor de gezondheidszorg?
Porselein bevat vele producteigenschappen die van groot belang zijn in de gezondheidssector. Vanwege de hoge temperatuur in het productieproces van Maastricht Porselein kunnen grondstofsamenstellingen toegepast worden die producten opleveren van zeer hoge kwaliteit. Specifieke producteigenschappen voor gezondheidszorg porselein zijn:

  • Vaatwasserbestendigheid: hierdoor wordt het glazuur niet aangetast door afwasmiddelen;.
  • Ovenbestendigheid: vanwege een lage uitzettingscoëfficiënt kan porselein tegen temperatuursverschillen;
  • Stootvastheid: Door de hoge mechanische sterkte is de breukbestendigheid van hard porselein hoog;
  • Minimale scherfporositeit: vanwege de dichte scherf wordt er geen vocht en vuil geabsorbeerd en is optimale reiniging mogelijk.

De keuze voor Maastricht
Maastricht Porselein wordt altijd met zorg gekozen in ziekenhuizen, verzorgingscentra en instellingen. Duurzaamheid, naleverbaarheid en de hoogwaardige kwaliteit onderstrepen ook in deze sector de blijvende waarde van Maastricht Porselein.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie met gezondheidszorg porselein?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer