Bel me terug

Stijlvol en trendy ontwerpen van uw Design Porselein

Stijlvolle serviessets van Maastricht Porselein
Wilt u stijlvol dineren? Maastricht Porselein biedt u een brede keuze serviessets van design porselein. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Maar wij kunnen ook inkervingen plaatsen die een fijn reliëf geven.

Design porselein voor duurzaamheid en stijl
Porselein is wordt het meest geprefereerd door professionele gebruikers vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van het materiaal. Maastricht Porselein is wat dit betreft bijzonder in alle facetten. Onze decoratiemogelijkheden staan bijzonder hoog aangeschreven. Design porselein biedt een stijlvolle en kwalitatieve basis voor de ondersteuning van uw huisstijl. Onze nieuwste lijn van design porselein is de Elisabeth lijn met een fraaie retro stijl die toch aan de eigentijdse smaak voldoet. Ons sierlijk gedecoreerd design porselein past op elke tafel en geeft uw huis een elegante uitstraling.

Op maat vervaardigd
Met onze technische mogelijkheden zijn wij in staat elke vorm van design op porselein te plaatsen. Met onze deskundigheid en creativiteit leveren wij u het mooiste servies. Maastricht Porselein is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke minerale grondstoffen. Deze grondstoffen zijn vrij van giftige stoffen en zijn daardoor niet milieu belastend of schadelijk voor de gezondheid.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie design porselein?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer