Bel me terug

Trendy en decoratief hoogwaardig porselein

Verfrissende stijl met decoratie porselein
Wenst u mooi decoratie porselein aan te schaffen? Bij Maastricht Porselein wordt er met de nieuwste technieken gewerkt aan decoratie porselein van kwaliteit. Decoratie porselein zorgt voor een verfrissende stijl in uw woning. Bij ons kunt u kiezen uit vele kleuren en modellen.

Flexibiliteit en perfectie
Maastricht Porselein produceert decoratie porselein voor alle markten, waaronder de horeca sector, bedrijven, overheid en zorginstellingen. Vrijwel al uw wensen en decoratiemogelijkheden, hoe gecompliceerd ook, kunnen snel en technisch perfect uitgevoerd worden. Standaard of exclusief, elk decoratie porselein van Maastricht Porselein kan aangepast worden aan uw eigen stijl en creativiteit. Door toepassing van de nieuwste technieken zijn alle keramische kleuren mogelijk. Behalve een logo is het ook mogelijk een filering aan te brengen. U kunt kiezen tussen een lijn of meerdere op of onder de rand van het product.

Waarom Maastricht Porselein
Porselein van Maastricht is decoratief en functioneel. Daarnaast zijn ze kras- en vaatwasmachinebestendig, uiterst hygiënisch en hebben een perfecte warmteabsorptie en -afgifte. Servies met uw naam, vignet of décor zorgt voor een exclusieve huisstijl.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en collecties decoratie Porselein?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer