Bel me terug

Uw eigen logo of wapen | kwalitatief hoogwaardig bedrukt porselein

Producent van gedecoreerd porselein
Wilt u serviezen van bedrukt porselein? Met innovatieve vormgeving en technische en creatieve mogelijkheden, is het bij Maastricht Porselein mogelijk serviezen van bedrukt porselein te kopen. Met bedrukt porselein van onze fabriek wordt een stijlvolle en kwalitatieve basis gevormd voor de ondersteuning van uw huisstijl.

Duurzaam en blijvend mooi
Vanwege de hoge temperatuur bij het verbrandingsproces zijn onze serviezen van bedrukt porselein vaatwas- en machinebestendig. Servies met uw naam, vignet of decor wordt onderdeel van uw huisstijl, en daarmee exclusiever. Voor bedrukt porselein kunt u kiezen uit verschillende kleuren en een grote variëteit aan decoraties. Standaard of exclusief, elk servies van Maastricht Porselein kan voorzien worden van uw creatie. Met ons Starterspakket kunt u uw huisstijl perfectioneren met bijzonder bedrukt porselein. Hiermee wordt een eigentijdse unieke sfeer in huis gecreëerd.

Maastricht Porselein voor kwaliteit
Met een ongeëvenaarde kwaliteit en ons vakmanschap bieden wij mogelijkheden om het mooiste servies zo individueel als uzelf te maken. Maastricht Porselein opereert vanuit twee locaties in Nederland: Maastricht, waar de productie van gedecoreerd porselein is gevestigd. Oldenzaal, Overijssel, vanuit Wegter Grootverbruik, waar de verkoopactiviteiten en de distributie worden gecoördineerd.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en collevties van het bedrukt porselein?

U kunt direct contact met ons opnemen door op de "bel me terug" button te klikken of u vraagt snel en gemakkelijk online een offerte aan.

Offerte aanvraag

Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm|Copyright &copy 2012 Maastricht PorseleinDisclaimer