Bel me terug

Uw logo is versmolten met het glazuur

Uw logo wordt met keramische verf op papier gedrukt. Deze zogenaamde ‘transfer’ wordt nat op de kop of schotel gelegd en drooggewreven. Daarna gaat het product in de oven en branden we het op 1.180 graden Celsius. Het papier verbrandt en de keramische verf versmelt met het glazuur op het porselein.

Onder eigen regie

Alle bewerkingen, van het design, de ontwikkeling  en de druk van de transfers tot en met het opleggen en inbranden van de logo’s en designs, gebeuren in ons eigen ‘creatieve lab’ in Eijsden. Onze keramische verven behouden hun intense kleuren ook onder de extreem hoge brandtemperatuur. 

Wilt u eerst een proefmonster?

Dat kan uiteraard.  Daarvoor hebben we een vectorbestand van uw logo nodig. Daarnaast is het belangrijk dat u ons uw eventuele speciale wensen kenbaar maakt (kleuren, design). 

We kunnen u op 2 manieren een monster aanleveren:

  • Stickermonster: het artikel is voorzien van een opgeplakt papieren logo en eventuele andere wensen. Dit geeft een goed beeld van wat u kunt verwachten, het ziet er netjes uit, maar het logo is niet ingebrand.
  • Keramisch monster: het kant-en-klare product zoals we u dat kunnen gaan leveren. Het kost ongeveer 12 werkdagen om een keramisch monster te maken. Let op: aan het maken van dit monster zijn kosten verbonden.

 


Politietop ontvangt nieuw servies

Nederlandse Politietop gaat over op Maastricht Porselein.

lees verder

Rode Kruis

Meer dan 100 miljoen vrijwilligers wereldwijd is het Rode Kruis altijd ter plaatse.

lees verder

Akzo Nobel

Akzo Nobel de grootste verf- en coatingsproducent ter wereld.

lees verder
Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm   |   Copyright © 2012 Maastricht Porselein   |   Disclaimer