Bel me terug

De smakelijke presentatie van uw huisstijl

In welke organisatie dan ook: koffie is altijd en overal aanwezig. Het koffieservies is daarom een ideaal medium om de huisstijl uit te dragen. Het archief van Maastricht Porselein bevat zo’n 10.000 unieke monsters van koffiekoppen die we in de loop der jaren voor allerlei organisaties hebben gemaakt. 

Creatief maatwerk

Uw of onze designers kunnen ook een passende interpretatie van uw merk of bedrijfslogo ontwikkelen. We bespreken de vele mogelijkheden graag met u!

Levenslange kleurecht garantie

Door de ‘onderglazuur’ kwaliteit zijn de producten van Maastricht Porselein niet alleen bestand tegen intensief gebruik, maar ook tegen frequent vaatwassen. Daarom geven wij levenslange garantie op de kleurechtheid van onze logo’s, decors, borstel -,  penseel -  en effen spuitkleuren.  Maastricht Porselein is de enige in de Benelux die deze garantie biedt. 

Het minimale aantal stuks bij bedrukt porselein bedraagt 120 stuks. Deze 120 stuks mogen gecombineerd worden tussen de verschillende te bedrukken artikelen. 


Wilt u ons servies in kleinere aantallen laten bedrukken neemt u dan contact met ons op. Wij verwijzen u graag door naar decorateurs welke kleinere aantallen verzorgen. 

Politietop ontvangt nieuw servies

Nederlandse Politietop gaat over op Maastricht Porselein.

lees verder

Rode Kruis

Meer dan 100 miljoen vrijwilligers wereldwijd is het Rode Kruis altijd ter plaatse.

lees verder

Akzo Nobel

Akzo Nobel de grootste verf- en coatingsproducent ter wereld.

lees verder
Ontwerp & realisatie Bloemendaal in Vorm   |   Copyright © 2012 Maastricht Porselein   |   Disclaimer